Panică în Târgu Cărbuneşti: Un piton de şase metri, scăpat de la un circ

Panică în Târgu Cărbuneşti, după ce în oraş s-a răspândit zvonul că un piton de şase metri a scăpat de la un circ. Localnicii nu îşi mai lasă copiii la scăldat şi nici prin zonele împădurite, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
26 iun. 2013, 08:12
Panică în Târgu Cărbuneşti: Un piton de şase metri, scăpat de la un circ

Un piton de 6 metri a scăpat de la un circ, în oraşul Târgu Cărbuneşti. Localnicii au intrat în panică şi nu îşi mai lasă
copiii la scăldat şi nici prin zonele împădurite.

Pentru atenţionarea populaţiei, binevoitorii au pus şi afişe pe stâlpi şi prin scările blocului. Oficialii sunt şi ei în alertă, însă de numărul mare de telefoane primite din partea cetăţenilor. Cert este că nimic din cele susţinute nu se confirmă, doar prezenţa Circului Colosseum în zonă, în urmă cu o lună, potrivit gorjexclusiv.ro.

„Am fost într-un turneu, la Ţicleni, Târgu-Cărbuneşti, Rovinari şi Târgu-Jiu. În oraşul Cărbuneşti, noi nu am folosit pitoni în spectacol, pentru că nu aveam pitoni. Doar că la Târgu-Jiu am făcut o colaborare cu un alt circ şi am prezentat un număr cu mai mulţi pitoni. Noi n-am pierdut niciunul, pentru că nici nu avem”, a explicat Constantin Dimitriu, reprezentantul Circului.