Panică în Târgu Jiu! Bărbat îmbrăcat în haine militare, cu cagulă şi pistol, surprins pe străzile oraşului

Imagini desprinse parcă din filmele de acţiune în plin centrul oraşului Târgu Jiu. Un bărbat înarmat, cu ținută militară și cagulă pe cap a fost surprins în timp ce se plimba nestingherit pe străzi.

20 aug. 2023, 22:18
Panică în Târgu Jiu! Bărbat îmbrăcat în haine militare, cu cagulă şi pistol, surprins pe străzile oraşului

El a fost prins de polițiștii locali și predat IPJ Dolj, însă între timp arma acestuia a dispărut din posesia sa. Nu se cunoaşte dacă pistol era real sau de jucărie.

Bărbat cu cagulă şi pistol, surprins pe străzile oraşului Târgu Jiu

Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale, fiind condamnat în trecut pentru comiterea mai multor infracțiuni, a transmis IPJ Gorj. În prezent se află sub măsura controlului judiciar, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și furt.

Citeste si A rămas repetent, dar Marcel din satul Zăvoaia s-a ambiţionat şi a ajuns premiant, olimpic şi a luat aproape media maximă la Bac: “Primul meu ghiozdan a fost o sacoșă de rafie”. Ceilalţi cinci fraţi ai săi nu au mers la şcoală

La data de 20.08.2023, IPJ Gorj a fost sesizat cu privire la faptul că un bărbat necunoscut a fost văzut în zona unui local public, având asupra sa un pistol și fața acoperită cu o cagulă. În urma verificărilor efectuate bărbatul în cauză a fost depistat și condus la sediul poliției, dar nu avea asupra lui cagula și pistolul, refuzând să colaboreze cu polițiștii”, se mai precizează în comunicatul IPJ.

Citeste si Un apartament de patru camere costă 8.000 de euro în acest oraș din România. Are 76 de metri pătrați și un balcon uriaș