Panică într-o şcoală din Medgidia. Un elev a fost înjunghiat, în timpul unei pauze

Un elev al şcolii profesionale din cadrul Colegiului Tehnic Nicolae Titulescu din Medgidia a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat în picior cu un briceag chiar de către un coleg. -

RomaniaTV.net
11 mai 2015, 11:10
Panică într-o şcoală din Medgidia. Un elev a fost înjunghiat, în timpul unei pauze

Un elev a ajuns de urgenţă la spital după ce a fost înjunghiat de un coleg de şcoală. Totul s-a petrecut luni dimineaţa, în timpul unei pauze. Cei doi elevi ai şcolii profesionale din cadrul Colegiului Tehnic Nicolae Titulescu din Medgidia, ambii în vârstă de 16 ani, mergeau către un magazin în momentul în care a izbucnit un conflict între ei din cauza unei datorii de bani.

Potrivit replicaonline.ro, unul dintre ei a scos un briceag, înţepându-l în picior pe celălalt copil. Martorii au sunat la 112, la faţa locului ajungând o ambulanţă, care a transportat victima la spital, în timp ce agresorul a rămas să dea declaraţii poliţiştilor. Acesta a fost în pragul unui atac de panică, nevenindu-i să creadă că a putut face aşa ceva.

„Nu pot să cred ce am făcut. O să fiu exmatriculat, ce mă fac?”, ar fi spus elevul către poliţişti. Între timp, conducerea şcolii a demarat o anchetă internă.

Citeşte şi: Înregistrare scandaloasă într-o şcoală din Piteşti. O profesoară este umilită de elevi VIDEO

Reprezentanţii ISJ Constanţa au spus că aşteaptă să fie informaţi despre decizia pe care unitatea de învăţământ în cauză o va lua. Polițiștii efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările producerii incidentului, urmând a fi luate măsuri legale în consecinţă.