Panică într-o tabără de copii din Prahova. Trei echipaje medicale au fost trimise, după ce au început să se simtă rău

Panică într-o tabără de copii din Prahova. Trei echipaje medicale intervin, joi, în localitatea Cheia din judeţul Prahova, după ce opt copii şi unul dintre însoţitori au acuzat stări de rău. Starea de sănătate a copiilor şi a adultului este, deocamdată, evaluată la faţa locului.

05 aug. 2021, 11:42
Panică într-o tabără de copii din Prahova. Trei echipaje medicale au fost trimise, după ce au început să se simtă rău
Panică într-o tabără de copii din Prahova

Panică într-o tabără de copii din Prahova. Cei opt au vârste cuprinse între 7 şi 12 ani şi se află în tabără, fiind cazaţi într-o pensiune din localitatea Cheia, în zona de nord a judeţului Prahova.

Citeşte şi: Mihai Craiu: Vaccinarea adolescenților va face diferența în momentul în care va reîncepe școala

Panică într-o tabără de copii din Prahova

Joi, aceştia şi o însoţitoare au acuzat stări de rău, respectiv dureri de cap, dureri abdominale şi stări de greaţă, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova. La pensiunea unde copiii se află au fost trimise două echipaje de la Serviciul Medical de Ambulanţă, între care unul cu medic, şi un echipaj SMURD.

În aceste momente sunt evaluaţi medical şi urmează să vedem dacă vor merge la spital”, precizează ISU Prahova.

Tren cu copii care se întorceau de la mare, blocat în câmp peste nouă ore

Un tren care venea dinspre litoral a rămas blocat pe câmp, în apropierea Capitalei, de mai mult de nouă ore, după ce locomotiva s-a stricat. Printre pasageri se află şi zeci de adolescenţi care se întorc din tabără, de la Costineşti, dar și un grup de copii de 6-7 ani.

Un microbuz de transport persoane a ajuns la fața locului pentru a prelua o parte din călători. Microbuzul a fost chemat de un călător, nicidecum de autorități. Un echipaj al SMURD a ajuns, de asemenea, acolo, și a împărțit călătorilor sticle cu apă. La scurt timp după, trenul a plecat, în sfârșit, către Gara de Nord din București.

Stăm cât vor ei. Dacă vor să ne mai țină, pot să ne mai țină, că ne-am obișnuit”, a declarat unul dintre adolescenții blocați în tren, la Fundulea. (Citeşte AICI mai multe detalii)