PANICĂ într-un autobuz din Timiş. Călătorii şi şoferul, ameninţaţi cu pistolul de un tânăr

Călătorii şi şoferul unui autobuz din Timiş au trecut prin momente de groază. Ei au fost ameninţaţi cu pistolul de un tânăr.

20 iul. 2016, 11:59
PANICĂ într-un autobuz din Timiş. Călătorii şi şoferul, ameninţaţi cu pistolul de un tânăr

Incidentul pare desprins din filme. Marti seara, pe drumul ce leaga Lugojul de Ohaba-Forgaci, la finalul schimbului de tura, in timp ce circula dinspre oras spre satul in care transporta muncitorii unei firme din zona industriala a Tapiei la casele lor, soferul unui autobuz si pasagerii sai au trait momente de groaza.

O masina i-a blocat calea autocarului blocandu-l in trafic, iar din autoturism a iesit un tanar cu un pistol in mana. Acesta a urcat nervos in autobuz s-a rastit la sofer si i-a cerut socoteala pentru ca ar fi rulat prea mult cu faza lunga a farurilor pornita. In tot acest timp, speriati de moarte, calatorii s-au bulucit in partea din spate a autocarului, noteaza cetateanul.ro.

Dupa ce a fluturat de mai multe ori arma, tanarul a coborat, s-a urcat in masina lui si a disparut.

Anuntati de incident, politistii au pornit in cautarea lui. L-au gasit pe soferul de 26 de ani in localitatea Jabar. Se pare ca era baut cand a decis sa se distreze pe seama muncitorilor din autobuz.

„Se fac cercetari pentru amenintari, in functie de cate persoane vatamate vor depune plangeri, atatea infractiuni de amenintare vor fi, pentru tulburarea ordinii si linistii publice, daca se va dovedi asta, si pentru conducerea unui autovechiul sub influenta bauturilor alcoolice, cand va veni rezultatul alcoolemiei”, a declarat pentru Cetateanul Dorel Ursulescu, purtator de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Lugoj.

Anchetatorii au stabilit ca pistolul folosit de teribilist era unul cu gaz, cu bile de 6 mm. Cercetarile continua in acest caz.

Citeşte şi INCENDIU la depoul mijloacelor de transport în comun din Iaşi. Un autobuz s-a făcut scrum VIDEO