PANICĂ într-un bloc din Timişoara. Un apartament a fost cuprins de incendiu VIDEO

Un incendiu a izbucnit într-un apartament din Timişoara şi zeci de persoane au fost evacuate. Cinci locatari, între care trei copii, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Proprietarul apartamentului în care a izbucnit focul este în stare gravă.

01 aug. 2013, 05:09
PANICĂ într-un bloc din Timişoara. Un apartament a fost cuprins de incendiu VIDEO

Incendiul a izbucnit miercuri, puţin după ora 22.00. Flăcările şi fumul i-au alertat pe locatarii blocului care au sunat imediat la 112, potrivit România TV. „A ars chiar la vecinul. Nu ştiu ce s-a întâmplat pentru că dormeam. M-am trezit în fum şi am deschis geamurile”, a spus unul dintre locatari.

Toţi locatarii blocului au fost evacuaţi. Cinci persoane, printre care un bebeluş de două luni şi două fetiţe de 4 şi 6 ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-au intoxicat cu fum. Proprietarul apartamentului de unde a pornit incendiul a ajuns la spital în stare gravă.

„Am găsit victima arsă. Este vorba de un bătrân de 82 de ani, cu arsuri de gradul doi pe aproximativ 80% din suprafaţa corpului”, a declarat medicul de pe ambulanţă.

Pompierii au intervenit cu greu din cauza fumului gros. „Intervenţia a fost destul de dificilă, deoarece pe casa scării nu există geamuri. Este închisă şi s-a acumulat foarte mult fum. A pus probleme la evacuare, inclusiv a locatarilor de la etajele superioare”, a precizat Ionuţ Vasile, căpitan ISU Timiş.

Flăcările nu s-a extins şi la celelalte apartamente. Cauza probabilă a incendiului este o suprasolicitare a reţelei de energie electrică. Bătrânul avea în apartament nu mai puţin de şase frigidere care funcţionau.