Panică la metrou. Un bărbat a scos un pistol la ieşirea de la Piaţa Victoriei

Poliţiştii fac cercetări după ce au fost sesizaţi, miercuri seară, de un angajat al metroului, că doi bărbaţi s-au certat la ieşirea de la Piaţa Victoriei, iar unul dintre ei a scos dintr-o geantă un obiect care părea a fi un pistol, ulterior punându-l înapoi. Oamenii legii încearcă să stabilească exact ce s-a întâmplat şi cine sunt cei doi bărbaţi, anunţă Poliţia Capitalei.

RomaniaTV.net
24 oct. 2018, 17:58
Panică la metrou. Un bărbat a scos un pistol la ieşirea de la Piaţa Victoriei

Potrivit Poliţiei Capitalei, miercuri seară, Brigada Poliţie Transport Public a fost sezizată de un angajat al metroului că a observat o ceartă între doi bărbaţi, în zona de ieşire de la metrou Piaţa Victoriei.

La un moment dat, unul dintre bărbaţi a scos din geanta pe care o purta un obiect care părea a fi pistol, după care l-a reintrodus în geantă.

Poliţiştii, care au fost informaţi cu privire la cele relatate, s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi pentru identificarea celor doi bărbaţi.

Citeşte şi Metroul a fost complet oprit pe magistrala Pipera, din cauza unui macaz defect. Mii de călători blocaţi în staţii UPDATE