Panică la metrou. Un lunetist a împuşcat mortal un tânăr care ameninţa că omoară o femeie VIDEO

Un tânăr care a ţinut ostatecă o femeie în metroul din oraşul chinez Nanning a fost împuşcat mortal de un lunetist care a pândit două ore întins pe burtă, pentru a găsi momentul perfect.

04 sept. 2019, 08:53
Panică la metrou. Un lunetist a împuşcat mortal un tânăr care ameninţa că omoară o femeie VIDEO

Tânărul ţinea un cuţit la gâtul femeii şi ameninţa să o omoare, în timp ce mai mulţi agenţi de poliţie încercau să-l convingă să renunţe la gestul nesăbuit. La un moment dat, lunetistul a primit ordin să neutralizeze atacatorul, care se afla la aproximativ 100 de metri de el.

Potrivit unui ofițer, suspectul avea gânduri suicid. El i-a cerut poliției să-i dea o armă pentru a se sinucide, ameninşând că, în caz contrar, va omorî ostaticul. În cele din urmă, el a fost ucis, iar femeia a scăpat nevătămată și a fost supusă unui consult psihologic. Faptele au avut loc pe data de 9 august, însă poliția a făcut public videoclipul abia zilele trecute.

Lunetistul, în vârstă de 42 de ani, se află de 19 ani în serviciul forțele antiteroriste din Nanning. El a declarat că a fost pentru prima dată când a împușcat un suspect.