Panică la o şcoală din Timişoara! Trei eleve au folosit un spray cu piper în clasă

Alertă la o școală din Timișoara! Autoritățile și medicii au fost chemați să intervină marți dimineața la Colegiul Henri Coandă din Timișoara după ce în școală ar fi fost pulverizat spray cu piper. 

RomaniaTV.net
28 ian. 2020, 10:44
Panică la o şcoală din Timişoara! Trei eleve au folosit un spray cu piper în clasă

Din primele informații, polițiștii și medicii de pe ambulanță au fost trimiși să verifice alerta după ce profesorii au sesizat spary cu piper într-o clasă din școală. 

Conform reprezentanților Inpectoratului Școlar Județean Timiș, o elevă din clasa a IX-a, a avut asupra sa un spray cu piper, iar o altă colegă ar fi încercat să îl ia, astfel că dispozitivul s-a declanșat și a pulverizat substanța în aerul din clasă. Cele trei fete care se aflau în apropierea spray-ului nu au acuzat nici un fel de dureri. 

Imediat după incident, elevele au alertat cadrele didactice și cele medicale din cadrul instituției de învățământ. Doua dintre ele s-au întors la ore, însă una a fost transporatată la spital din cauza atacului de panică provocat de incident. Fata nu avea tensiune, nu strănuta, conform reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Timiș, care au fost informați de directorul școlii. De altfel, directoarea va face o informare completă reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Timiș în cursul zilei de astăzi.

„A avut un spray, din greșeală o colegă, dorind să i-l ia din mână, a apăsat pe el. Reprezentanții școlii au luat măsurile de care era nevoie pentru a se asigura că totul este în regulă. Orele se desfășoară normal. O fetiță a fost preluată pentru îngrijiri și monitorizare”, a declarat, pentru TION, Mihaela Petrov, inspector școlar general adjunct de Timiș.