Panică la Spitalul Colţea. A fost pană de curent la unitatea medicală, ore în şir. Medicii, în alertă după ce au rămas cu pacienţii pe masa de operaţie!

A fost panică la Spitalul Colţea, marţi seară. La unitatea sanitară a fost o pană de curent, ce a durat mai bine de două ore.

11 mai 2021, 21:34
Panică la Spitalul Colţea. A fost pană de curent la unitatea medicală, ore în şir. Medicii, în alertă după ce au rămas cu pacienţii pe masa de operaţie!

Panică la Spitalul Colţea. UPDATE: A fost reluată aliemtarea cu energie electrivă la Spitalul Colțea.

Aripa în care se află Secția ATI și Blocul Operator au rămas fără energie electrică, în cursul zilei de marți, începând cu ora 17.05, informează Antena 3.

Panică la Spitalul Colţea. E pană de curent la unitatea medicală, de mai bine de două ore

S-au folosit generatoare pentru alimentarea cu energie electrică, pentru urgențe, la Spitalul Colțea. Se pare că medicii au vorbit despre problemă chiar pe reţelele de socializare.

Managerul unității medicale a explica că generatorul a intrat imediat în funcțiune, iar astfel funcțiile vitale ale pacienților nu au fost afectate.

Citeşte şi: Dezvăluiri cutremurătoare făcute de un pacient operat la Spitalul Foișor: „Am rămas stupefiat. Am întrebat de ce mă dau afară. Au zis că e ordin de sus, trebuie să plecați”

„Era un pacient pe masa de operație. Este de înțeles că medicul s-a speriat, dar zonele vitale au fost asigurate, generatorul oferind energie. Am primit informația că există anumite probleme și că vor fi în jurul orei 19.00 remediate. Acesta a fost răspunsul pe care l-am primit.”, a declarat managerul Spitalului, pentru sursa citată.

„Dupa patru ore in care Spitalul Colțea a stat fără energie electrică si doua ore fără apă, doar pe generator cu pacienții pe masa de operatie,cu pacienți COVID-19 în ATI, situația a fost rezolvată. O lecție pentru Autoritățile care dorm în KM zero al Capitalei. Este nevoie de finantarea infrastructurii electrice a spitalelor.Distribuiți, poate se mișcă votații poporului”, a spus mediculMarian Stamate, pe pagina de Facebook.

Dupa patru ore in care Spitalul Colțea a stat fără energie electrică si doua ore fără apă, doar pe generator cu…

Publicată de Marian Stamate pe Marţi, 11 mai 2021

Citeşte şi: Rudele unei femei moarte în TIR-ul ATI de la „Victor Babeş”: I-aş spânzura, oamenii mor în spitale şi ei se ceartă pe scaune
 


loading...
Partenerii noștri