Rudele unei femei moarte în TIR-ul ATI de la „Victor Babeş”: I-aş spânzura, oamenii mor în spitale şi ei se ceartă pe scaune

Revoltă fără limite și în familia femeii în vârstă de 74 de ani moarte în tirul lui Arafat. Anunțul morții a venit ca un trăznet, familia aștepta să o ia pe femeie sănătoasă acasă. Fiul este în carantină, iar de înmormântare se ocupă rudele. Acestea au un mesaj dur pentru Vlad Voiculescu și Raed Arafat.

15 apr. 2021, 12:26
Rudele unei femei moarte în TIR-ul ATI de la „Victor Babeş”: I-aş spânzura, oamenii mor în spitale şi ei se ceartă pe scaune
Rudele unei femei moarte în TIR-ul ATI de la "Victor Babeş": I-aş spânzura, oamenii mor în spitale şi ei se ceartă pe scaune

Rudele unei femei în vârstă de 74 de ani, moartă în TIR-ul ATI de la Spitalul Victor Babeş, sunt revoltate şi au un mesaj dur pentru Vlad Voiculescu și Raed Arafat.

Rudele unei femei moarte în TIR-ul ATI de la „Victor Babeş”: Păcat că a murit Vadim, trebuia sa îi impuste

„I-as spânzura. Pacat ca a murit Vadim ca trebuia sa îi impuste. Oamenii mor în spitale și ei se ceartă pe scaune. Nimeni nu face nimic. Trebuie să avem noi grijă de noi. Fiul doamnei e în carantină. Noi trebuie să o înmormântăm.Nu există niciun interes al nimănui. Au murit trei oameni doar acolo, zeci de arși in alte parti si alții zac in casa pentru că le este frica sa mai iasa”, a spus ruda femeii în vârstă de 74 de ani, moartă în TIR-ul ATI de la Spitalul Victor Babeş şi Capitală.

Reamintim că trei persoane au murit luni după ce alimentarea cu oxigen din unitatea mobilă ATI de la Spitalul Victor Babeș din București s-a oprit. În unitatea mobilă de la Victor Babeș erau internați 8 pacienți. Cei cinci care au supraviețuit au fost transferați la alte spitale.

Citeşte şi EXCLUSIV. Detalii şocante din ancheta de la Victor Babeş. Personalul medical NU era în TIR, au găsit cele trei cadavre după avarie

Tragedia de la Spitalul Victor Babeș. STS confirmă că au fost făcute două apeluri la 112. De ce nu a fost anunțată Poliția

Două apeluri au fost înregistrate la 112, luni seara, pentru a anunța tragedia de la Spitalul Victor Babeș din București. În ambele cazuri, cadrul medical care a sunat a cerut legătura direct cu medicul coordonator al SMURD, a transmis Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS).

„În data de 12.04.2021, s-au înregistrat două apeluri la numărul de urgență 112, la orele 17:29 și 17:40, efectuate de către un cadru medical. În ambele situații, apelantul a cerut legătura direct cu medicul coordonator SMURD din Centrul Municipal Integrat pentru Situații de Urgență București-Ilfov. Operatorul 112 a transferat imediat apelul de voce către coordonatorul medical din dispeceratul București-Ilfov”, a transmis STS.

Citeşte şi Un angajat a refuzat să intre în TIR-ul de Terapie Intensivă de la Victor Babeş, după ce trei pacienţi au murit. Omului îi era frică!

Precizăm că sistemul 112 are interconectate toate instituțiile – ISU, SMURD, Ambulanță, Jandarmerie, Poliție.

Poliția Capitalei a transmis că s-a autosesizat în acest caz în jurul orei 19.30 și că nu a fost anunțată prin 112. „După cum am spus, ne-am sesizat din oficiu. Nu a existat niciun apel la 112 care să ne sesizeze Serviciul Omoruri despre acest lucru”, a declarat marți seară șeful Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, comisar-șef de poliție Marian Mihoci.

Poliția Capitalei și Parchetul Tribunalului București fac cercetări în acest caz pentru ucidere din culpă.

Alimentarea cu oxigen în TIR-ul ATI de la Spitalul Victor Babeș s-a oprit, luni seara, iar trei femei în vârstă de 84, 74 și 63 de ani au murit. În total, în unitatea mobilă erau spitalizați la acel moment 8 pacienți cu COVID-19.