Panică la Torino după o petardă aruncată de un fan: 200 de răniţi

Moment de panică la Torino, în fanzone-ul din care aproximativ 40.000 de suporteri urmăreau meciul lui Juventus cu Real Madrid.&nbspDouă sute de persoane au fost rănite după incidente produse la Torino, în timpul meciului dintre Juventus şi Real Madrid, scor 1-4, din finala Ligii Campionilor, anunţă agenţia Ansa.

RomaniaTV.net
03 iun. 2017, 21:05
Panică la Torino după o petardă aruncată de un fan: 200 de răniţi

UPDATE: Poliția italiană a intervenit imediat, îndemnând la calm și încercând să îi convingă pe oameni că a fost vorba de o alarmă falsă. 10 ambulanțe și alte câteva mașini de pompieri au fost gata să intervină imediat, dar din fericire nu a fost cazul. Au fost și câteva persoane care s-au ales cu răni minore în urma îmbulzelii create, dar nu a fost vorba de nimic grav.

Potrivit primelor informații oficiale, o persoană din mulțime ar fi aprins o petardă care a explodat și câteva persoane ar fi strigat că a fost vorba de o bombă. Poliția studiază imaginile video pentru a descoperi de la ce a pornit totul.

„Din senin, m-am trezit la pământ. Am auzit o bubuitură și toată lumea a început să alerge”, au povestit unii martori, potrivit site-ului publicației La Stampa.

În Piața San Carlo, unde era Fanzone-ul, au apărut mai multe ambulanțe. Sunt mai mulți răniți, însă niciunul grav.

Microbiștii au început să fugă pe neașteptate în toate părțile, fără să fie clar ce se întâmplase.

Conform calciomercato.it, totul ar fi pornit de la o petardă aruncată de un microbist.

La fața locului au ajuns pompierii, iar după ce spiritele s-au liniștit, părinții au început să își caute copiii pierduți în timpul fugii.