Panică la un bloc din Ploieşti! Un bărbat a ajuns la spital după o dezinsecţie efectuată la subsol

Poliţiştii au demarat cercetări la un bloc de pe Aleea Râşnovenilor din Ploieşti, asta după ce unui bărbat de 55 de ani i s-a făcut rău şi a chemat ambulanţa în urma unei acţiuni de dezinsecţie care a avut loc pe scara blocului şi la subsol.

RomaniaTV.net
19 feb. 2020, 16:34
Panică la un bloc din Ploieşti! Un bărbat a ajuns la spital după o dezinsecţie efectuată la subsol

Bărbatul, care este cunoscut cu probleme respiratorii, a fost dus la spital, unde a şi rămas internat, medicii de la Ambulanţă spunând că acuză probleme respiratorii, grețuri, amețeli, cefalee.

Verificările poliţiştilor au scos la iveală faptul că firma care a făcut dezinsecţia a respectat procedura, oamenii fiind înştiinţaţi în prealabil. În plus, s-au descoperit 13 guri de aerisire, dintr-un total de 15, care erau astupate.

Bărbatul a rămas internat. Şi nu este singurul locatar care s-a plâns de probleme ivite după dezinsecţie. Surse judiciare spun că 13 dintre cele 15 guri de aerisire din subsol erau astupate, aşa că vaporii rezultaţi în urma folosirii substanţelor de dezinsecţie au ajuns în apartamente.

Oana Bunghez, Purtătorul de cuvânt al IJP Prahova: „La acest moment se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.”