Panică pe Autostrada Soarelui, după ce o mașină a luat foc în mers. Vizibilitate scăzută din cauza fumului negru

Sâmbătă dimineața, pe Autostrada Soarelui a fost o panică de nedescris în urma unui incendiu în zona localității Fundulea, județul Călărași. Un vehicul a luat foc în timp ce se deplasa pe autostradă, ceea ce a dus la o scădere a vizibilității din cauza fumului dens.

15 iul. 2023, 13:02
Panică pe Autostrada Soarelui, după ce o mașină a luat foc în mers. Vizibilitate scăzută din cauza fumului negru
Panică pe Autostrada Soarelui, după ce o mașină a luat foc în mers. Vizibilitate scăzută din cauza fumului negru

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, a avut loc un incident pe autostrada A2 București – Constanța, în zona localității Fundulea, județul Călărași. La kilometrul 39, un autoturism a fost cuprins de flăcări în timp ce se afla în mișcare. Din fericire, nu au fost raportate victime.

Citește și: Şofer inconştient pe autostrada A1! A condus un autocar cu 32 de pasageri cu spatele pe banda de urgenţă VIDEO

Pe banda 1 a sensului de mers către Capitală, circulația rutieră este limitată din cauza restricțiilor impuse. Vizibilitatea scăzută din cauza fumului creează condiții dificile de mers. La locul incidentului, echipele Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) intervin pentru a rezolva situația, conform informațiilor transmise de către Mediafax. Nivelul de trafic înregistrat este ușor mai mare decât de obicei.

Dimineața aceasta, pe Autostrada A2 București – Constanța, au avut loc două tamponări în lanț. Prima tamponare s-a produs la kilometrul 59, în zona Nicolae Bălceascu, implicând cinci mașini care au fost scoase pe banda de urgență. În această zonă, circulația se desfășoară cu viteză redusă, iar coloana de mașini se întinde pe o distanță de trei kilometri.

A doua tamponare în lanț a avut loc la kilometrul 184, în localitatea Peștera, județul Constanța, implicând patru mașini. și aici, traficul se desfășoară greoi, iar coloana de mașini se întinde pe o distanță de doi kilometri. Pe Autostrada A4 Ovidiu-Agigea se înregistrează dificultăți în trafic, cu un blocaj și o coloană de mașini în zona Agigea. De asemenea, traficul este intens pe DN39, în special în stațiunile de la mare, Agigea și Eforie Nord fiind cele mai aglomerate zone.

Citește și: Cum vom ajunge la munte pe autostradă. CNAIR a avizat varianta finală de traseu pentru Autostrada Ploieşti-Braşov