Panică pe Autostrada Soarelui. Poliţişti ameninţaţi cu arma de un şofer băut

Un şofer băut a creat panică pe Autostrada Soarelui. Acesta a condus haotic, riscând în orice clipă să provoace un accident, şi i-a ameninţat pe poliţişti cu un pistol. Din fericire, bărbatul a fost oprit de oamenii legii înainte să provoace o tragedie. 

RomaniaTV.net
18 aug. 2020, 08:40
Panică pe Autostrada Soarelui. Poliţişti ameninţaţi cu arma de un şofer băut

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A2 București – Constanța au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la un ,,șofer posibil băut la volan, care conduce haotic”, pe sensul spre București, conform Mediafax.

Polițiștii l-au oprit pe șofer în zona stației de taxare de la Fetești, însă acesta nu a vrut să coopereze, a încercat să scoată un pistol din torpedo și a fugit. Oamenii legii au pornit în urmărire, șoferul fiind blocat în trafic, iar apoi imobilizat.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,97 mg/alcool pur în aerul expirat, iar din verificări a reieșit că bărbatul avea permisul de conducere suspendat.Acesta a fost reținut, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, acesta fiind cercetat sub control judiciar.

„Polițiștii efectuează, de asemenea, verificări privind legalitatea deținerii pistolului de tip airsoft”, transmite IGPR.

Citeşte şi Poliţişti ameninţaţi cu sabia de un hoţ de lemne. Bărbatul a fost împuşcat de oamenii legii


loading...
Partenerii noștri