Panică pe şosea, o maşină plină cu artificii a luat foc în mers la Agigea, din cauza căldurii. Imagini impresionante VIDEO

Militarii ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în centrul localității Agigea, acolo unde o maşină care avea portbagajul plin de artificii a fost cuprinsă de flăcări, din cauza căldurii.

04 iul. 2021, 12:56
Panică pe şosea, o maşină plină cu artificii a luat foc în mers la Agigea, din cauza căldurii. Imagini impresionante VIDEO

Incendiul a izbucnit la o mașină aflată în mers, în centrul localității Agigea. Șoferița în vârstă de 35 de ani are arsuri de gradul doi la un picior. Arsurile îi acoperă aproximativ 6% din suprafața corporală și a refuzat transportul la spital după ce i s-a acordat îngrijiri medicale.

Femeia era singură în mașină și a reușit să iasă în momentul izbucnirii flăcărilor. La sosirea echipajului ISU, autoturismul ardea generalizat, după cum transmite replicaonline.ro. În urma recunoașterii s-a constatat că în portbagaj erau materiale pirotehnice, respectiv artificii.

Citeşte şi Maşină în flăcări, după ce s-a ciocnit cu un dric. Patru oameni au fost răniţi

Mașina a ars complet, în trafic, pe DN 39, drumul care leagă Constanța de sudul litoralului. Potrivit ISU Constanța, la fața locului s-a intervenit cu două autospeciale de stingere, un echipaj de prim-ajutor, și un efectiv de 11 pompieri.

Citeşte şi Mașină în flăcări în Vaslui. Șoferul, un bătrân cu dizabilități, abia își luase mașina din service

Maşină în flăcări la Agigea:

Maşină în flăcări la Agigea

„La locul solicitării au intervenit 2 autospeciale de stingere si 1 SMURD B, 12 pompieri. A ars autoturismul în totalitate, la sosirea colegilor ardea generalizat. Șoferița autoturismului, aprox 35 de ani, a avut arsuri pe aproximativ 6% din suprafața corporala, refuzând transportul la spital după ce i s-a acordat îngrijiri medicale. Cauza probabilă a incendiului: efect termic. În urma recunoașterii s-a constatat ca in portbagaj erau materiale pirotehnice (artificii)”, a transmis ISU Dobrogea, într-un comunicat.