Panică pe străzile din Bacău! Un tânăr s-a plimbat pe străzi cu pistolul în mână

Scene incredibile au avut loc la Bacău. Mascații au pus la pământ un tânăr care se plimba pe stradă cu un pistol de jucărie.

15 iul. 2022, 14:47
Panică pe străzile din Bacău! Un tânăr s-a plimbat pe străzi cu pistolul în mână

Tânărul de 29 de ani se plimba nestingherit pe străzi cu un pistol în mână. Speriați, oamenii care l-au văzut au sunat imediat la 112 pentru a alerta autoritățile. Polițiștii și mascații au ajuns imediat la fața locului.

Bărbatul a fost prins pe terasa unui restaurant, unde se oprise pentru a lua masa. După ce a fost săltat de polițiști, el a fost încătușat în plină stradă, iar ulterior a fost dus la sediul de poliție pentru audieri. Ulterior s-a stabilit că era vorba de un pistol cu aer comprimat.

Poliștii nu au putut să-și explice motivul pentru care tânărul a ales să se plimbe pe stradă cu pistolul în mână, motiv pentru care a fost audiat.

”În data de 14 iulie a.c., în jurul orei 09.46 poliţiştii au fost sesizați prin apel 112, cu privire la o persoană de sex masculin, care se deplasează pe strada 9 Mai din municipiul Bacău, cu un obiect în mână, posibil pistol. Au fost alertate echipajele de poliție și jandarmi din zonă și în scurt timp, un echipaj de jandarmi din cadrul din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău a depistat un bărbat care corespundea semnalmentelor. Cel în cauză, un tânăr de 29 de ani, a fost preluat de polițiști și a fost condus la sediul unității de poliție în vederea cercetărilor.

Din primele verificări efectuate de către polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase, a rezultat că pistolul în cauză este unul de jucărie, confecționat din material plastic. Se continuă verificările cu privire la evenimentul sesizat, urmând a se dispune măsuri potrivit cadrului legal”, ne-a declarat comisar de poliţie, Irina Oana Năforniță, purtătorul de cuvânt de la Inspectoratul Județean de Poliție Bacău.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citește și Tupeu fără margini al poliţistului Popescu, acuzat că a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni. Vrea să plece în vacanţă. Avocatul Adrian Cuculis: „E acuzat de ucidere din culpă şi de vătămare corporală”

Citește și Decizia finală a Guvernului! Codul Fiscal a fost modificat. Noi scumpiri pentru români de la 1 august