Panică totală în Parlament: O bancnotă de 100 de lei a rămas NEATINSĂ de tema lui Kovesi

Parlamentarul Ovidiu Alexandru Raeţchi povesteşte pe pagina sa de facebook cum a rămas neatinsă o bancnotă de 100 de lei, căzută pe jos, de teama lui Kovesi.

03 mart. 2016, 13:33
Panică totală în Parlament: O bancnotă de 100 de lei a rămas NEATINSĂ de tema lui Kovesi

Deputalul liberal Ovidiu Raețchi spune că că deşi a găsit, lângă banca sa, în sala de plen, o bancnotă de 100 de lei, nu a îndrăznit să şi-o însuşească. Ba mai mult de atât, toţi au intrat în panică gândindu-se la tot felul de înscenări.

Zilele trecute gasim pe jos – eu. Danie Gheorghe si Paul Dumbravanu – in Camera Deputatilor, chiar langa banca mea, o hartie de 100 de lei. Panica totala: „N-o atinge, suntem la camera ascunsa!”; „E insemnata cu mita, nu puneti mana pe ea”; „Nu e a mea, niciodata nu a fost a mea”. In adancul sufletului, fiecare banuiam ca, deh, uite, am fost neatenti si ne-a cazut frumusete de bancnota; nimeni n-a vrut insa s-o revendice; a ramas peste noapte, singura, marginalizata, in sala pustie si rece. Asta e cel mai potrivit bilant al Laurei Codruta Kovesi in fruntea DNA; ca-n legenda lui Tepes („puteai să laşi o pungă plină cu bani în drum şi nu cuteza nimeni să o ia”) parlamentarii nu se mai ating acum nici de banii lor„, a scris deputatul pe pagina sa de facebook.