Panică uriașă în Satu Mare! Bloc în flăcări după ce o mașină a explodat

Momente de groază pentru locatarii unui bloc din Satu Mare. O mașină a explodat în garajul de la parterul blocului, iar proprietarul mașinii a ajuns cu mai multe arsuri la spital. Locatarii au fost evacuați, mai multe persoane au suferit atacuri de panică.

23 sept. 2021, 09:27
Panică uriașă în Satu Mare! Bloc în flăcări după ce o mașină a explodat

O mașină a explodat în garajul de la parterul blocului, iar proprietarul mașinii a ajuns cu mai multe arsuri la spital. Locatarii au fost evacuați, mai multe persoane au suferit atacuri de panică.

Alarma s-a dat joi seară, în jurul orei 19, când oamenii din bloc au auzit o explozie și apoi au văzut mașina în flăcări. Imediat focul s-a extins de la garaj, la etajele 1 și doi. Proprietarul mașinii a suferit arsuri pe mai multe părți ale corpului.

Martorii au declarat că proprietarul mașinii, un bărbat de circa 60 de ani, a încercat în repetate rânduri să pornească mașina care se afla în garaj. Deflagrația s-ar fi produs cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit. În timpul intervenției pompierilor, mașina s-a reaprins.

Cel mai afectat a fost apartamentul situat la primul etaj al imobilului, chiar deasupra garajului. Dar fumul a ajuns și la etajele superioare.

În total, 15 adulți și doi copii au fost evacuați, însă doar șoferul mașinii a fost transportat la spital. Unii locatari au suferit atacuri de panică în urma incidentului.