Pantilimon i-a apărat un penalty lui Rooney

Costel Pantilimon a fost titular în meciul pe care Manchester City l-a pierdut cu scorul de 2-3 în faţa lui United, în turul trei al Cupei Angliei. Portarul român a vrut să marcheze la ultima fază a meciului.

RomaniaTV.net
08 ian. 2012, 16:20
Pantilimon i-a apărat un penalty lui Rooney

Roberto Mancini l-a titularizat pentru a treia oară în acest sezon pe Costel Pantilimon, în poarta lui Manchester City. La două luni şi jumătate de la precedenta apariţie între buturile „cetăţenilor”, portarul Timişoarei a făcut cunoştinţă cu atacanţii rivalei Manchester United.

În prima repriză repriză a fost înfrânt de trei ori. Rooney l-a învins în minutul 10, iar Danny Welbeck a majorat diferenţa în minutul 30. Cu şase minute înainte de pauză, Pantilimon a apărat lovitura de la 11 metri executată de Rooney, însă mingea respinsă i-a revenit atacntului, care a înscris.

City a arătat o altă faţă în repriza secundă, iar Kolarov a redus din diferenţă în minutul 48. Kun Aguero a redus differenţa la un singur gol, în minutul 64, iar City a forţat egalarea. Astfel, ultima fază a meciului l-a găsit în careului lui United şi pe Pantilimon, însă acesta nu a reuşit să trimită periculos spre poarta lui Lindegaard.

Astfel, partida s-a încheiat cu scorul de 3-2 pentru United, care s-a calificat în turul 4 al Cupei Angliei.