Planurile de viitor ale lui Neşu: Pe 19-20 februarie lansăm fundaţia printr-o gală

Pe lângă recuperare, Mihai Neşu mai este ocupat şi cu planurile pe care le are cu fundaţia sa.

RomaniaTV.net
09 ian. 2012, 11:08
Planurile de viitor ale lui Neşu: Pe 19-20 februarie lansăm fundaţia printr-o gală

Mihai Neşu a povestit pentru gsp.ro ce planuri are cu fundaţia sa şi că aceasta va fi ianugurată în februarie printr-o gală.

Pregătesc lansarea fundaţiei, împreună cu prietenii mei şi cu cei de la FC Utrecht. Pe 16 ianuarie organizăm o conferinţă de presă aici, în Olanda. Cei de la club vor invita şi presa din România. Sper să aveţi loc toţi. Pe 16 ianuarie facem conferinţa penru presă, apoi, pe 19-20 februarie, lansăm oficial fundaţia, printr-o gală, la Utrecht. Îmi doresc înainte de orice seriozitate şi durată. Mă apuc să fac un lucru sincer, dincolo de orice suspiciuni şi care să folosească oamenilor în situații grele mulți ani de acum înainte. Vor fi aproape 300 de oameni. Se vor cumpăra locurile la mese, sunt 10 locuri la o masă şi costă 290 de euro locul, poate, cine ştie, va cumpăra şi cineva din România o masă”, a declarat Mihai Neşu.

Mihai Neşu a primit veşti îmbucurătoare de la medici, el începând să simtă furnicături la mâna stângă şi sperând că în câteva luni o va putea ridica ca pe cea dreaptă.