Papa Francisc, infectat cu coronavirus?! Purtătorul de cuvânt a anunţat că este bolnav

Papa Francisc a fost nevoit să anuleze un eveniment care era planificat la Roma cu alți clerici, din cauza unei "boli uşoare". Vaticanul a declarat că pontiful în vârstă de 83 de ani are o "ușoară indispoziție" şi nu a putut  participa joi dimineață la un eveniment.

RomaniaTV.net
27 feb. 2020, 15:47
Papa Francisc, infectat cu coronavirus?! Purtătorul de cuvânt a anunţat că este bolnav

Un purtător de cuvânt a spus că Francisc îşi va continua activităţile, însă a preferat să rămână în Vatican decât să călătorească prin oraș.

Nu s-a spus nimic despre natura bolii sale, dar Papa a fost văzut că tușea și își sufla nasul în timpul Liturghiei de miercuri.

Totul s-a întâmplat la o zi după ce a pupat capetele și a atins fețele mulţimii din Piața Sf. Petru, spunând că este alături de cei care suferă de coronavirus. Doar câțiva dintre cei 12.000 de credincioși care au ajuns să-l vadă, purtau măști pe față.

Citeşte şi: Arhiepiscopia Romano-Catolică le cere credincioșilor să nu mai pupe moaștele şi chiar ca bătrânii şi bolnavii să stea acasă

Acum, Italia este în mijlocul unui focar de coronavirus. Roma a avut trei cazuri, dar au fost vindecate.

Francisc fusese programat să meargă la bazilica Sf. Ioan Lateran pentru a se întâlni cu clerul Romei și a celebra o Liturghie penitențială la începutul Postului.

Primul copil suspect de CORONAVIRUS, în România

Un copil în vârstă de 10 ani din Teleorman este suspect de coronavirus. Tatăl micuţului s-a întors recent din Lombardia, zonă aflată în focarul din Italia.

Copilul este din comuna Blejeşti. Micuţul a început să facă febră mare, după ce tatăl lui s-a întors din Lombardia, zonă aflată în focarul din Italia

Tatal copilului s-a intors marti din Lombardia, a intrat prin Vama Nadlac in tara, a completat declaratia, i s-a spus sa mearga acasa. Am aflat de starea copilului dupa ce un inspector de la asistenta sociala a vorbit cu secretara de la scoala„, a zis primarul comunei Blejeşti la Antena 3.

Medicii urmează să stabilească daca este vorba despre gripă sau coronavirus.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, mesaj pe Facebook despre coronavirus. Apel către toţi românii


loading...
Partenerii noștri