Papa Francisc CONDAMNĂ sărbătoarea de Halloween: Este demonică şi trebuie înlocuită cu sărbătoarea ÎNGERILOR

Haloween simbolizează Răul şi ar trebui să fie transformată într-o sărbătoare sfântă, a Îngerilor, iar copiii ar trebui să se îmbrace în sfinţi şi îngeri şi să se roage la Dumnezeu, a spus Suveranul Pontif. În acelaşi timp, la Vatican a avut loc prima conferinţă a exorciştilor, care au atras atenţia asupra pericolelor ce îi pândesc pe copii cu ocazia acestei sărbători păgâne.

29 oct. 2014, 21:40

Biserica Catolică reacţionează dur, pentru prima dată, faţă de sărbătoarea de înfricoşătoarea sărbătoare de Halloween. Papa Francisc a spus că aceasta este, mai degrabă, sărbătoarea Răului, a diavolilor, iar la Vatican au fost semnalate direct, până acum, cel puţin o sută de apeluri telefonice de la părinţii îngrijoraţi de comportamentul copiilor lor, scrie Daily Mail.

Vaticanul a propus de asemenea ca toţi credincioşii catolici, de la mic la mare, să transforme această sărbătoare într-o sărbătoare a Sfinţilor, iar copiii să schimbe costumele şi măştile de demoni şi alte creaturi înspăimântătoare cu cele de sfinţi şi îngeri, să participe la slubă, în Biserică şi să se roage.

Citeşte şi HALLOWEEN 2014. Cât te costă să petreci cea mai MACABRĂ sărbătoare în Turcia, Italia, Anglia sau Spania

Vaticanul a avertizat şi că în noaptea de Halloween se produce o creştere a activităţilor oculte, iar Asociaţia Exorciştilor a fost asaltată de telefoane – aproximativ 40 de apeluri pe zi – ale părinţilor care se tem că micuţii lor ar fi putut fi iniţiaţi în asemenea practici malefice. Nu în ultimul rând, sataniştii şi alte secte profită de ziua de 31 octombrie pentru a recruta noi adepţi.


loading...