Papahagi: Am decis să candidez la şefia PMP. Am fost singurul care a denunțat din interior DERIVA partidului

Adrian Papahagi anunţă, pe o reţea socială, că a decis să candideze la preşedinţia PMP, dacă nu o va face unul mai bun ca el. El a mai spus că partidul nu poate opune ”găunoşeniei cu înveliş mediatic numite Ponta ceva similar”.

RomaniaTV.net
27 mai 2014, 13:10
Papahagi: Am decis să candidez la şefia PMP. Am fost singurul care a denunțat din interior DERIVA partidului

Cel mai probabil, PMP va avea congres în luna iunie.Am decis să candidez la preşedinţia partidului, dacă nu o va face unul mai bun ca mine, în care caz îl voi sprijini”, scrie Papahagi.

El subliniază că a fost singurul care a denunţat din interior ”deriva PMP prin asocierea cu personaje şi practici controversate”, asumându-şi până la capăt gestul.

Demisia mea a fost un protest faţă de îndepărtarea partidului «altfel» de la proiectul originar. Am arătat că nu ţin la funcţii, ci la principii. Imaginea nu ține loc de substanță. Nu contează că porți blugi sau costum, important e să fii credibil, cinstit și articulat.

El menţionează că este o datorie opoziţia faţă de liderul PSD Victor Ponta, faţă de „găunoşenia” Victor Ponta.

Nu putem opune găunoşeniei cu înveliş mediatic numite Ponta ceva similar; este datoria noastră să-i contrapunem ceva radical opus: substanţă, cinste, patriotism, valori. PMP este un partid cu viitor, în care merită investit. Cred în PMP, cred în reformism, cred în şansele dreptei unite de a câştiga preşedinţia României şi de a guverna din iarna acestui an”, încheie Papahagi.