Păpuşa care spune rugăciunea „Tatăl Nostru”: „E mai ieftin ca mersul la biserică”

Păpuşile pentru fetiţe nu mai sunt demult doar un obiect de decor. Ele au căpătat "personalitate" şi chiar ştiu să îndeplinească anumite "sarcini".

17 dec. 2014, 10:41

După păpuşa care bea apă, păpuşa care îşi face nevoile, a apărut şi păpuşa care spune rugăciunea „Tatăl Nostru”. Probabil creată cu un scop educativ, aceasta se poate găsi uşor de cumpărat pe internet. Aceasta este disponibilă în mai multe culori: roz, siclam, verde şi mov, la preţul de doar 25 de lei.

Ceva mai epic de atat nu ai auzit! Eram azi la scoala si o invatatoare imi povestea de profesorul de religie, care i-a zis ca de Craciun enoriasii i-au facut cadou fetitei lui o papusa care zice „Tatal Nostru”. Si noi ne prapadeam de ras. Eu vazusem papusi care fac caca si vomita, dar care zic „Tatal Nostru”? Si m-am uitat eu frumusel pe net sa vad minunea dumnezeiasca. Si am gasit-o cu 25 de lei. E mai ieftin ca mersu. la biserica„, a scris o tanara pe Facebook.

Şi asta nu e tot. Pe lângă păpuşa care spune „Tatăl Nostru”, există pe piaţă şi îngeraşul care ştie, desigur, rugăciunea „Înger, Îngeraşul meu”. Preţul lui este aproximativ 15 lei.