Păpuşile sexuale le-au luat locul spectatorilor, la meciurile de fotbal. Imaginile care i-au contrariat pe fani VIDEO

Umplerea tribunelor pe timp de pandemie obligă cluburile la exerciţii de imaginaţie, astfel că FC Seul, club din campionatul sud-coreean de fotbal, a fost nevoit să-şi prezinte scuze după ce a fost acuzat că a plasat pe stadion păpuşi sexuale.

18 mai 2020, 08:45
Păpuşile sexuale le-au luat locul spectatorilor, la meciurile de fotbal. Imaginile care i-au contrariat pe fani VIDEO

Suntem sincer dezolaţi că ne-am pus suporterii într-o postură proastă. Ne-am asigurat de la început că acestea nu au nicio legătură cu jucăriile sexuale„, a transmis clubul FC Seul, într-un comunicat.

Dar mai multe păpuşi de acest gen, plasate în tribunele stadionului pentru meciul de campionat cu porţile închise contra echipei Gwangju, duminică (1-0), au fost îmbrăcate în tricouri purtând logo-ul unui fabricant de articole sexuale. De asemenea, alte păpuşi făceau publicitate firmei şi produselor sale.

Păpuşile, reprezentând majoritar femei, purtau mască de protecţie şi erau ţinute departe unele de altele, conform regulilor de distanţare vizând limitarea propagării Covid-19.

Citeşte şi Medicul echipei ŢSKA Moscova a murit de coronavirus, la doar 44 de ani. „A luptat cu disperare, dar n-a putut face faţă”

Conform clubului, furnizorul păpuşilor le-a pus anterior la dispoziţia companiei care distribuie „sextoys”, ceea ce ar explica publicitatea deşănţată. K-League, campionatul sud-coreean de primă divizie, s-a reluat din 8 mai după peste două luni de întrerupere pentru limitarea pandemiei. Pentru a umple cumva tribunele, ţinând cont de disputarea meciurilor cu porţile închise, majoritatea cluburilor au utilizat afişe, bannere sau chipuri de carton ale suporterilor.