Paradă de ţinute extravagante la concertul Lady Gaga VIDEO

Show complet în Piaţa Constituţiei! 50.000 de oameni, printre care turişti şi vedete, au venit să urmărească primul concert Lady Gaga la Bucureşti. Cum era de aşteptat, fanii artistei au făcut paradă de ţinute extravagante. Tinerii şi-au etalat cele mai neobişnuite haine. "Monstruleţii", după cum îşi numeşte artista fanii, au venit îmbrăcaţi în stilul Gaga.

RomaniaTV.net
17 aug. 2012, 05:54
Paradă de ţinute extravagante la concertul Lady Gaga VIDEO

Cei mai înfocaţi dintre fanii Lady Gaga nu au vrut să treacă neobservaţi la concertul mult aşteptat. Tinerii s-au inspirat din videoclipurile vedetei.

„Am adoptat stilul Judas, al lui Lady Gaga. Am nişte pantaloni scurţi, o vestă, cizme cu ţinte în stilul ei, mănuşi de piele, simbolul păcii pe care îl are şi ea, cercel în stilul Elton John şi o bandană de piele în stilul Judas”, a spus unul dintre fani.

Haine din piele, lanţuri, coafuri în formă de funde, toate s-au regăsit printre ţinutele „monstruleţilor”. Mulţi dintre fani şi-au confecţionat singuri obiectele vestimentare.

Primele 1.000 de persoane îmbrăcate în temă, care au venit la concert, au beneficiat de un loc mai aproape de scenă. Ca să fie siguri că vor fi mai aproape de diva preferată, mulţi dintre tineri au venit în Piaţa Constituţiei şi de la 8.00, cu 13 ore înainte de concert.