Paradă memorabilă în ultima zi de liceu. Elevii de la Colegiul Caragiale au defilat pe Calea Dorobanţilor

Ultima zi de liceu pentru elevii de clasa a XII-a. În Bucureşti, totul se încheie cu un eveniment cu tradiţie: parada absolvenţilor Colegiului Caragiale. Sute de elevi îmbrăcaţi colorat si-au luat adio joi de la profesorii lor. Plini de emotie, au defilat pe Calea Dorobantilor apoi s-au oprit in curtea colegiului Ion Luca Caragiale pentru ultimele fotografii.

02 iun. 2016, 12:26
Paradă memorabilă în ultima zi de liceu. Elevii de la Colegiul Caragiale au defilat pe Calea Dorobanţilor

Fiecare clasa a avut tema si costumatia personalizata. De la personaje de basm pana la soldati StarWars, cowboy si ingerasi, elevii au defilat mandri si au scandat numele claselor in care si-au petrecut cei mai frumosi ani.

Dupa ce au defilat pe Calea Dorobantilor, absolventii s-au oprit in curtea colegiului unde dirigintii claselor, costumati si ei, au tinut discursurile finale.

„Parca ieri aveati 14 ani, boboci tematori, straini unii de altii, rataciti pe coridoarele lungi cautand un numar de clasa si un nume de diriginte”, a spus o profesoara.

Plini de emotie, absolventii au facut poze alaturi de colegi si profesori. Cu totii se pregatesc de balul de absolvire si mai ales de bacalaureat. Pe 13 Iunie absolventii vor sustine prima proba a bacalaureatului, evaluarea competențelor lingvistice la limba română.