Paranghelie cu aur şi limuzine: Romii şi-au etalat bogăţiile la Costeşti VIDEO

În fiecare an, de Sfânta Maria Mică, romii dau petrecere pe dealul din Costeşti, Vâlcea. Şi de această dată mesele au fost doldora de mâncare, iar aurul şi limuzinele nu au lipsit din decorul petrecerii.

RomaniaTV.net
08 sept. 2012, 16:41
Paranghelie cu aur şi limuzine: Romii şi-au etalat bogăţiile la Costeşti VIDEO

O adevărată paradă de lux s-a desfăşurat pe izlazul de la Costeşti, unde romii şi-au etalat maşini de sute de mii de euro şi kilograme de aur cu ocazia petrecerii de Sfânta Maria Mică.

Au fost romi care şi-au adus câte cinci maşini de lux, pe platformă, le-au pus lângă cort şi le-au lăsat acolo, ca la expoziţie, pentru a fi admirate de ceilalţi, în toată splendoarea lor.

Peste 3.500 de romi s-au strâns la această petrecere. De la fiecare cort se aude altă muzică, iar grătarele sfârâie în continuu, pregătind berbecuţi şi viţei la proţap.

Atmosfera a fost întreţinută, toată după-amiaza, de Adi Minune şi Nicolae Guţă, iar spre seară erau aşteptaţi alţi cunoscuţi cântăreţi de manele. Consilierul de stat Damian Drăghici susţinea că însă că într-un loc ca acesta unde romii se adună an de an, să se audă şi muzică tradiţională ţigănească.