Ionela Prodan ar fi împlinit 76 de ani. Gestul făcut de Anamaria a impresionat internauții: „Ai fost, eşti şi vei rămâne îngerul nostru păzitor”

Ionela Prodan ar fi împlinit 76 de ani pe data de 6 octombrie. Regretata artistă a murit în urma unei boli incurabile și, în ciuda încercărilor disperate ale impresarei de a-și salva mama, în toate colțurile lumii, medicii nu au mai putut face însă nimic. 

06 oct. 2023, 23:25
Ionela Prodan ar fi împlinit 76 de ani. Gestul făcut de Anamaria a impresionat internauții: „Ai fost, eşti şi vei rămâne îngerul nostru păzitor”
Ionela Prodan ar fi împlinit 76 de ani

Ionela Prodan ar fi împlinit 76 de ani. A fost una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară, iar astăzi, 6 octombrie, și-ar fi sărbătorit ziua de naștere.

Ionela Prodan ar fi împlinit 76 de ani

Impresara și-a iubit din suflet mama și încă îi duce dorul. Cu această ocazie, a publicat, pe rețelele sociale o fotografie de la mormântul mamei sale, unde se vede un mesaj scris pe cruce.

Om ireproşabil. Om pur şi minunat. Om bun şi simplu. Om încărcat de daruri, Minune de la Dumnezeu. Ai fost un artist emerit, un om fără egal, de o bunătate şi simplitate incredibilă. Pentru noi ai fost cea mai bună mamă, pentru poporul român ai fost un bun naţional.

În inimile oamenilor, pe care i-ai iubit şi bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodată. Ai fost, eşti şi vei rămâne îngerul nostru păzitor”, scrie pe crucea Ionelei Prodan.

Citește și: Avertisment teribil făcut de Ionela Prodan înainte de a muri despre Reghecampf. „Așa a fost, că Ionela a avut dreptate!”

Anamaria Prodan, omagiu de zeci de mii de euro în memoria mamei sale

Anamaria are un vis, care, de fapt, era al mamei sale şi anume, un vin care să îi poarte numele, o băutură pe care ar fi băut-o și Ionela Prodan. ”Vreau ca numele Ionela Prodan să fie un brand. De aceea, am și pus la punct ideea de a face un festival în memoria ei, la Dăbuleni. Va fi un festival uriaș, un festival în care se va cânta muzică populară românească și la care să participe toate numele mari din domeniu.

Vorbesc cu autoritățile din Dăbuleni, să vedem cum vom face pe parte de organizare. Festivalul are nevoie de un spațiu potrivit, trebuie să găsim și niște sponsori, vreau să aduc toate televiziunile și să vedem cine va transmite și live evenimentul. Sunt chestiuni financiare la mijloc, va fi nevoie de mulți bani pentru ca rezultatul să fie pe măsura numelui mamei mele.

Eu am păstrat toate lucrurile, toate obiectele mamei mele. Tot, ii, costume populare, alte obiecte cu mare însemnătate, vorbim de câteva sute de mii de euro ca valoare. Normal, le voi dona pe toate pentru muzeul pe care vrem să îl deschidem la Dăbuleni.

Sper să reușesc anul acesta, din recolta de acum, dacă nu, cu siguranță, anul viitor o voi face. Vreau un vin roșu, sec, așa cum îi plăcea mamei, un vin de lux care să poarte numele Ionela Prodan”, a declarat Anamaria Prodan.