Parchet: Vlădan a tras trei focuri de armă asupra casierei şi un foc asupra soţiei sale

Poliţişti şi procurori fac percheziţii la locuinţa bărbatului care a împuşcat luni opt persoane într-un coafor din zona Perla din Capitală. Oamenii legii caută indicii care i-ar putea ajuta în anchetă. Între timp, criminaliştii fac din nou cercetări la faţa locului. Sunt cercetaţi şi poliţiştii secţiei 14, cei la care soţia asasinului a făcut plângere în urmă cu cinci zile.

RomaniaTV.net
06 mart. 2012, 11:56
Parchet: Vlădan a tras trei focuri de armă asupra casierei şi un foc asupra soţiei sale

Procurorii de la ÎCCJ vor să vadă dacă a fost premeditată fapta lui Gheorghe Vlădan sau dacă bărbatul s-a enervat şi într-un exces de furie a luat pistolul, a plecat la coafor şi a împuşcat-o pe soţia sa şi pe casieră.

Gheorghe Vlădan participă şi el la percheziţiile din locuinţa sa. Din casa lui Vlădan, procurorii au ridicat cartuşe, medicamente şi acte.

Concluziile provizorii ale autopsiilor relevă faptul că cele două victime, soţia lui Gheorghe Vlădan şi casiera coaforului, au decedat ca urmare a plăgilor produse prin împuşcare.

„În urma efectuării necropsiei celor două cadavre de sex feminin a rezultat faptul că asupra soţiei a fost tras un singur foc, producându-i leziuni în zona toracică, iar asupra celeilalte victime de sex feminin, identificate în persoana casierei coaforului, au fost trase trei focuri de armă”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Din primele informaţii, motivul pentru care Gheorghe Vlădan şi-a ucis soţia ar fi gelozia. Bărbatul nu voia sub nicio formă să divorţeze de Florina Vlădan. Primul termen în divorţul celor doi soţi trebuia să aibă loc pe 7 martie.

Poliţiştii secţiei 14, cei la care soţia asasinului Gheorghe Vlădan a făcut plângere în urmă cu 5 zile sunt cercetaţi disciplinar. Şeful Poliţiei Române, Liviu Popa, a dispus verificarea modului în care au fost soluţionate plângerile. Vlădan ar fi trebuit să se prezinte la poliţie luni după-amiază.