Parchetul General, anunţ de ultima oră după moartea procurorului Ramona Bulcu

Parchetul General a anunţat oficial, vineri, decesul procurorului Ramona Daniela Bulcu, precizând că incidentul este cercetat. Oficialii instituţiei au transmis că sunt alături de familia procurorului.

RomaniaTV.net
26 apr. 2019, 11:17
Parchetul General, anunţ de ultima oră după moartea procurorului Ramona Bulcu

„În cursul zilei de astăzi, 26 aprilie 2019, a încetat din viaţă colega noastră procurorul Ramona Daniela Bulcu. Evenimentul este cercetat, urmând a se stabili toate împrejurările în care a survenit decesul. Colegii din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie sunt alături de familie în aceste momente tragice”, a transmis Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Procurorul Ramona Bulcu s-a aruncat de la etajul al cincilea al Parchetului General. Conform martorilor, înainte de a se arunca, procurorul ar fi stat „minute bune” pe pervaz, cu picioarele în afară.

Procurorul Ramona Bulcu a fost purtător de cuvânt a Parchetului General. În ultimii ani a fost însă transferată la un departament izolat, cel de arhivă. Cunoscuții, la rândul lor procurori, spun că serviciul ar fi putut fi cauza problemelor sale psihice. De altfel, procuroarea ar fi fost pe tratament, dar nu și-ar mai fi luat pastilele în ultimele zile.

Potrivit CV-ului său, Ramona Bulcu a fost purtătorul de cuvânt al Parchetului General începând din 2011 până în 2018. Anterior a fost procuror la secția civilă din cadrul Parchetului general. În 2012 și-a depus candidatura pentru postul de procuror în CSM.

Procuroarea era divorțată și a lăsat orfani în Vinerea Patimilor doi copii.