Parcul Drumul Taberei, redeschis pentru O ZI

Peste 500 de persoane au participat duminică la protestul organizat de preşedintele Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet, Ştefan Florescu pentru redeschiderea Parcului Drumul Taberei. În urma presiunilor exercitate de protestatari, Parcul Drumul Taberei a fost redeschis, însă a fost închis a doua zi.

23 mart. 2015, 08:54
Parcul Drumul Taberei, redeschis pentru O ZI

UPDATE. Parcul Drumul Taberei a fost din nou ÎNCHIS luni, după ce duminică, preţ de câteva ore, parcul a fost redeschis.

La numai câteva minute după ce a debutat protestul organizat de preşedintele Fundaţiei „Din Suflet, Pentru Suflet”, Ştefan Florescu, acesta a anunţat că a raportat deja un prim succes. „Vocea noastra se face auzita! Demersul Fundatiei Din Suflet, Pentru Suflet a speriat Primaria Sectorului 6 si l-a determinat pe Manescu(n.r. – Rareş Mănescu, primarul Sectorului 6) sa deschida portile parcului! Uniti suntem puternici! Toti pentru Unul, Unul pentru Toti!„, a scris Florescu pe pagina personală de Facebook.

Am reusit!!! Impreuna, Din Suflet, Pentru Suflet, uniti, le-am demonstrat ca suntem puternici! Ne-am luat Parcul inapoi!„, a scris ulterior acesta.

Parcul Drumul Taberei a redevenit al cetăţenilor! Urmare a demersurilor întreprinse de-a lungul timpului, prin intermediul Fundaţiei Din Suflet, Pentru Suflet, culminând cu acţiunea pe care am organizat-o astăzi, Primăria Sectorului 6 a decis să deschidă porţile parcului. Este o victorie a cetăţenilor împotriva abuzurilor unei autorităţi locale care, de mai bine de 3 ani, a rămas oarbă şi surdă la problemele Sectorului 6. Este o victorie a celor cărora le pasă de Sectorul 6, a noastră, a celor care nu am încetat să luptăm, pentru a ajunge sa fim respectaţi la noi acasă!„, a declarat Ştefan Florescu, potrivit b365.ro.