Părere de ministru: FEMEILE LUPTĂ împotriva inamicului FĂCÂND MULŢI COPII

Ministrul armean al apărării, Seyran Ohanian, a declarat că în opinia sa femeile pot servi în armată pe bază de voluntariat şi că cea mai importantă armă în lupta cu inamicul este ca femeile să dea naştere la cât mai mulţi copii, informează miercuri Armenpress, citată de Agerpes.

RomaniaTV.net
22 ian. 2014, 14:59
Părere de ministru: FEMEILE LUPTĂ împotriva inamicului FĂCÂND MULŢI COPII

„În prezent, avem o problemă demografică. Să-i lăsăm pe băieţi să servească în armată şi pe fete să se căsătorească şi să aibă mulţi copii. Cea mai importantă armă a noastră este aceea de a ne răzbuna pe inamic dând naştere la cât mai mulţi copii„, a spus ministrul armean.

Seyran Ohanian a afirmat, în cadrul unei întâlniri cu studenţi de la Universitatea din Erevan, că nu consideră oportun să se treacă la serviciul militar obligatoriu pentru fete.

El a afirmat că anul trecut câteva reprezentante ale sexului frumos au intrat la Institutul Militar de Aviaţie.

Le-am permis fetelor să meargă acasă noaptea deoarece acestea sunt puţine. Facem totul pentru a asigura recrutarea în armată a băieţilor noştri. Desigur, înţeleg că toată lumea trebuie să participe la protejarea patriei noastre şi istoria arată că multe fete au luat parte la lupte”, a mai spus ministrul armean al Apărării.