HTC One M9, diferenţe şi asemănări cu Samsung Galaxy S6

După prezentarea de la MWC 2015, în Taiwan a avut loc lansarea mult așteptatului telefon HTC. Odată cu acest eveniment au apărut și primele păreri despre HTC One M9.

25 mart. 2015, 11:19
HTC One M9, diferenţe şi asemănări cu Samsung Galaxy S6

Concurentul taiwanez al Samsung Galaxy S6 este, fără îndoială, unul dintre cele mai atrăgătoare vârfuri de gamă din punct de vedere al designului, dar se ridică specificațiile sale la nivelul așteptărilor? HTC One M9 are un design aproape identic cu cel al predecesorului său, păstrând carcasa unibody metalică și nota de robustețe. După ce ți-am prezentat review-ul pentru Galaxy S6, iată o colecție cu impresiile stârnite de HTC One M9.

Citeşte şi Samsung vrea să lanseze smartphone-ul pliabil

Se pare că cei de la HTC nu sunt dispuși încă să facă schimbări majore în ceea ce privește aspectul care i-a adus pe linia de plutire, odată cu modelul One M7. Terminalul are un ecran de 5 inci și display SuperLCD3 cu rezoluţie Full HD. Luminozitatea a fost crescută, la fel și intensitatea culorilor. De asemenea, folosește un procesor Qualcomm Snapdragon 810 cu opt nuclee și 3GB de memorie RAM.

Continuarea pe playtech.ro.