Pariem profesionist, castigam impreuna! PARIURI1X2.RO a avut 8 BILETE CASTIGATOARE in 10 ZILE din martie. Aici ai dubla zilei

Cei care au ales sa mizeze ieri pe Biletul Zilei propus de redactia www.pariuri1x2.ro si-au dublat iarasi banii, pentru a 8-a oara in cele doar 10 zile scurse din luna martie. Am pariat ”peste 1.5 goluri” in confruntarile Alanyaspor – Fenerbahce (2-3), Marseille – Angers (3-0) si respectiv Neustadt (LASK Linz 2-0). In continuare ai propunerea zilei de sambata.

11 mart. 2017, 11:04
Pariem profesionist, castigam impreuna! PARIURI1X2.RO a avut 8 BILETE CASTIGATOARE in 10 ZILE din martie. Aici ai dubla zilei

Biletul zilei

Si astazi mizam pe goluri. Daca la meciul Everton – West Brom alegem varianta atat de draga redactiei www.pariuri1x2.ro , adica peste 1.5 goluri, in disputa Monaco – Bordeaux pariem pe modificari ale tabelei in ambele reprize. Se vor infrunta doua trupeextrem de ofensive, cu un plus pentru Monaco la acest capitol. Monegascii au reusit sa inscrie, doar in cele 14 meciuri de acasa, nu mai putin de 50 de goluri! 

STOP! » ZONA CU PARIURI CASTIGATOARE! Pariuri1x2.ro prefateaza GRATUIT toate evenimentele importante ale weekendului » Profitul eventual este IMENS!

___________________________________________________________________________________________

17:45, Monaco – Bordeaux, gol in ambele reprize
17:00, Everton – West Brom, peste 1.5 goluri 

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.