Părintele Argatu, despre pericolul farmecelor şi vrăjilor VIDEO

Dezvăluiri incredibile ale părintelui Ilarion Argatu, cel mai cunoscut exorcist al României. Preotul povesteşte într-un interviu despre vrăji şi descântece, cum se fac exorcizările, dar şi cum poate fi împiedicată o cununie.

12 ian. 2015, 09:04
Părintele Argatu, despre pericolul farmecelor şi vrăjilor VIDEO

Vrăjile la început au fost făcute întotdeauna de babe, de femei. Necazuri, lumea avea în multe privinţe, pentru că nu găsea unde să se ducă să întrebe pe unul sau pe altul. Pe fermecători, pe ghicitori şi cei care cheamă morţii şi cei care ghicesc în stele, în carte spune: „Luaţi-i din mijlocul vostru şi îndepărtaţi-i spune cartea noastră”. 50 la sută. 50 la sută sunt cei care apelează la vrăji. Asta e foarte mult„, a povestit părintele Ilarion Argatu.

VEZI ŞI: POVESTE ULUITOARE: Bancherul care a devenit călugăr VIDEO

Mai mult, acesta spune că vrăjile nu se desfac doar cu agheasmă. Explică şi secretul: „Să ştiţi că tot ce vedeţi în cale, că este broască, că este legătură, că este şopârlă, că este şoarec, că este altceva cu care lucrează, ei zic să iei agheasmă, dar nu orice agheasmă, agheasmă cu molifta Sfântului Vasile. Dacă n-ai pus agheasmă cu molifta Sfântului Vasile, n-are putere„.

Părintele Ilarion Argatu a povestit şi cum se desfac cununiile. „Cu apă de la morţi se împiedică cununia. Dacă vrei ca să nu te cununi cu cutare persoană, vine cu apă de la morţi şi ţi-o dă în cap şi gata, fata nu mai vrea sau băiatul nu mai vrea„, a spus preotul.

CITEŞTE ŞI: „Români, păziţi-vă! Vin vremuri CUMPLITE!” Cuvintele SFINŢILOR PĂRINŢI te vor CUTREMURA!