Părintele beat care a provocat un grav accident în Constanţa, judecat de un PREOT PENAL VIDEO

Preotul beat care a provocat un grav accident rutier va da socoteală în faţa unui părinte care are câteva păcate la activ. Acesta a fost certat pentru vătămare corporală din culpă.

02 feb. 2013, 15:11
Părintele beat care a provocat un grav accident în Constanţa, judecat de un PREOT PENAL VIDEO

Dincolo de răspunderea pe care o are în faţa legii, preotul trebuie să răspundă acum şi în faţa superiorilor săi. La nivelul Arhiepiscopiei Tomisului se va forma o comisie care să judece faptele acestuia. Ineditul acestei situaţii este că unul dintre membrii acestei comisii a trecut printr-o situaţie similară. Acesta a fost certat cu legea într-un proces de vătămare corporală, proces din care a scăpat foarte uşor, după ce le-a despăgubit consistent pe victime.

Bărbatul vinovat de accident este preot la Biserica „Sf. Mina” din Constanţa. El a condus, joi după-amiază, un autoturism pe Bulevardul 1 Mai din Constanţa în timp ce era în stare avansată de ebrietate, a avut o alcoolemie record de 2,45 la mie. El a reuşit să piardă controlul direcţiei, a intrat pe contrasens şi a lovit două maşini care circulau regulamentar.

În urma impactului, patru autoturisme au fost lovite. Mai mult, autoturismul condus de preot s-a răsturnat, iar doi copii, pasageri într-unul din autoturismele lovite, au fost răniţi uşor.

Incidentul a dus la suspendarea bărbatului atât din funcţia de preot slujitor, cât şi din cea de consilier cultural, în urma unei decizii luate de Permanenţei Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Tomisului.