Părintele Cristian Stoica a murit după 46 de ani de slujire duhovnicească

Preotul Cristian Stoica din localitatea vrânceană Bogza s-a stins din viaţă. Anunţul a fost făcut pe grupul de facebook al locuitorilor bogzeni.

17 mart. 2021, 13:00
Părintele Cristian Stoica a murit după 46 de ani de slujire duhovnicească
Părintele Cristian Stoica a murit. Foto: Grupul de Facebook al comunităţii din localitatea Bogza

Părintele Cristian Stoica a murit, iar vestea tragică i-a luat prin surprindere pe toţi locuitorii comunei.

Cu adâncă durere în suflet vă anunț că părintele Cristian Stoica a trecut la cele veșnice în seara zilei de 16.03.2021. A fost un om deosebit, un părinte al satului în adevăratul sens al cuvântului, un om care s-a zbatut și care a făcut enorm de multe lucruri bune în cei 46 de ani în care a păstorit comunitatea bogzeană. Vom reveni cu detaliile legate de ziua înmormântării. Dumnezeu să-l ierte!„, este mesajul postat pe pagina de Facebook a comunei Bogza.

Părintele Cristian Stoica a murit. Comunitatea din Bogza este în şoc

Mesajele de condoleanţe din partea celor care l-au cunoscut pe părinte au curs.

Un OM ADEVĂRAT, care a lăsat multe în urma lui, a făcut foarte multe pentru comunitate și a fost făcut să fie PREOT

Citeste si Revoltător! O femeie din Piteşti reclamă faptul că preoţii i-au cerut o suprataxă uriaşă pentru botez. Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului s-a autosesizat

Condoleanțe familiei îndurerate de această grea despărțire! Nu cred că este om care a crescut, trăit, trecut prin satul Bogza și să fi trecut pe la Sfânta Biserică, să nu îl fi cunoscut pe părintele Cristian! Nouă ne-a fost vecin, copilăria mea a fost presărată de sfaturile lui bune și înțelepte, atât când trecea pe lângă noi, cât și atunci când mergeam la Sfânta Biserică. Un om deosebit, cu vocație, cum rar mai întâlnești în ziua de astăzi, și un har deosebit. Dumnezeu sa te odihnească părinte!

Un mesaj emoționant a transmis şi preotul Andrei Ionuț Stănilă: „Mare pierdere pentru creștinii ortodocși din Județul Vrancea, mare pierdere pentru Biserica Ortodoxă Română!!! Așa Preot, așa Teolog, așa Om se naște odată la 100 de ani. Mă consider privilegiat pentru că l-am cunoscut, am slujit cu dumnealui și am primit sfaturi duhovnicești. Începând de ieri și-a început misiunea în Împărăția Cerurilor. Părinte Cristian, ați lăsat mare durere, lăsându-ne fără dumneavoastră în această lume și așa greu încercată! Să ne iertați pentru că doar atât v-am putut oferi! Să ne pomeniți la Sfânta Liturghie pe care o veți săvârși în Rai!”

Citeste si Preotul Dan Damaschin, binefăcătorul sărmanilor: „Copiii nu ştiu de vaccinuri. Ştiu de foame şi de frig”