Părintele Francisc Doboș, categoric: „Nu fiți șoșolani sau șoșociști!”. „Baraba făcea răscoale, Isus, în schimb, convertea / vindeca inimi. Voi?!”

Părintele Francisc Doboș a lansat un îndemn cître români după protestele anti-mască de sâmbătă și a folosit în sprijinul lui un argument inspirat din Biblie.

22 mart. 2021, 11:29
Părintele Francisc Doboș, categoric: „Nu fiți șoșolani sau șoșociști!”. „Baraba făcea răscoale, Isus, în schimb, convertea / vindeca inimi. Voi?!”
Părintele Francisc Doboș, categoric: "Nu fiți șoșolani sau șoșociști!"

Părintele Francisc Doboș, fost purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice București, a lansat un îndemn cître români după protestele anti-mască de sâmbătă și a folosit în sprijinul lui un argument inspirat din Biblie.

Părintele Francisc Doboș, categoric: „Nu fiți șoșolani sau șoșociști!”

Francisc Doboș a lansat un îndemn cître români după protestele anti-mască de sâmbătă și a folosit în sprijinul lui un argument inspirat din Biblie. „Nu fiți șoșolani sau șoșociști. Pe vremea lui Cristos, zeloții & Co l-au preferat pe Baraba în locul lui Isus. Asta pentru că: Baraba făcea răscoale. Isus, în schimb, convertea / vindeca inimi. Voi?!”, a scris Francisc Doboș pe Facebook.

Adriana Bahmuțeanu, declaraţie-şoc la protestele anti-restricții. „Masca mă apără de virus cum mă apără și chiloții la viol!”

Diana Șoșoacă a fost unul dintre cei mai vizibili participanți la protestul de sâmbătă împotriva măsurilor de prevenirea a infectării cu coronavirus, la care a dansat  pe piesa „Another brick in the wall” a trupei Pink Floyd.

Amenzi de aproape 30.000 lei după protestele de sâmbătă din Bucureşti. Lovitură pentru Diana Şoşoacă

Mii de oameni sătui de măsurile dure anununtă de autorităţi în contextul pandemiei COVID-19 au protestat, sâmbătă, în centrul Capitalei. S-au anunţat manifestaţii în patru zone din Bucureşti, iar Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a transmis că participanţii la proteste trebuie să păstreze distanţa fizică faţă de celelalte persoane şi să poarte în mod corespunzător masca sanitară de protecţie. Proteste sunt şi în alte oraşe.