Părintele Ilarion Argatu a dezvăluit ce ne aşteaptă: „Începând de la Galaţi şi până în…”

Părintele Ilarion Argatu a fost unul din cei mai cunoscuți și respectați duhovnici ortodocși. Înainte de moartea sa (luna mai 1999), acesta a profețit ce se va întâmpla cu România și restul lumii în viitor.

RomaniaTV.net
28 iul. 2017, 09:57
Părintele Ilarion Argatu a dezvăluit ce ne aşteaptă: „Începând de la Galaţi şi până în…”

„Va fi pustiu peste tot și jumătate din București va fi sub dărâmături. Am văzut o jumătate de București sub dărâmături și jumătate în picioare, dar pustiu și gol, fără oameni”, a prevestit preotul ortodox, conform cultural.bzi.ro.

Preotul care a avut viziuni cumplite despre România și lume spune că țara noastră din viitor va fi una pustie, vor fi mașini pe străzi, dar nimeni nu le va dori, satele vor fi verzi și frumoase, dar pustii.

Într-una din călătoriile sale astrale în viitor, părintele Argatu a intrat într-o casă pentru a vedea dacă e cineva acolo. Casa era la fel de pustie ca toate celelalte locuri văzute și descrise de el.

„Pe aragaz, încă mai fierbea ceaunul cu mămăliguță, masă era aranjată. Jos, lângă aragaz, un sorț și haine femeiești, semn că a prins-o moartea pe gospodină făcând mâncare, iar pe scaune și spătar, haine bărbătești și femeiești, semn că stăteau la masă. M-am mirat și eram stupefiat de acea liniște că de mormânt și de acel pustiu”, a mai văzut preotul.

„Începând de la Galați și până în nordul Moldovei, nu știu dacă am întâlnit vreo șapte oameni de toți, așa de rari și de departe erau unii de alții, poate la sute de kilometri. Toți erau îmbrăcați în haine albe, semn că numai atâți drepți s-au mai găsit printre oameni când s-a produs cataclismul”, a avertizat părintele Argatu înainte de moartea sa.

Părintele Ilarion a văzut doar șapte oameni din Moldova până în Rusia: totul era distrus. Oamenii pe care i-a văzut, cei 7, s-ar putea să fi fost spiritele celor morți, deoarece toți erau îmbrăcați în alb.

O altă interpretare este că părintele ar fi văzut Îngerii cei din urmă, Îngerii Apocalipsei.

„Din cauza sărăciei, oamenii își vor vinde sufletul pentru hrană și îmbrăcăminte. Lumea se va înrăi, vor dispărea dragostea și milă dintre oameni. Se vor contopi preoții cu mirenii și nu va mai fi cine să conducă pe credinciosi”, se mai arată în tristă profeție a părintelui despre România.

Citeşte şi Părintele Arsenie Boca a vindecat miraculos un coleg de puşcărie, care avea piciorul putrezit. Fiica acestuia recunoaşte minunea VIDEO