Părinţi, arestaţi după ce şi-ar fi vândut fiicele unui prieten pentru ca acesta să întreţină relaţii sexuale cu ele

O femeie și partenerul ei de viață au fost arestați în Mallorca după luni de căutări. Cei doi îşi vânduseră în urmă cu câţiva ani fiicele minore unui prieten pentru ca acesta să întreţină relaţii sexuale cu ele.

RomaniaTV.net
01 iun. 2017, 16:59
Părinţi, arestaţi după ce şi-ar fi vândut fiicele unui prieten pentru ca acesta să întreţină relaţii sexuale cu ele

Cuplul, originar din Marea Britanie, se ascunseseră în Mallorca pentru a scăpa de autorităţi. Pe numele celor doi au fost emise mandate europene de arestare și au fost condamnați pentru abuz sexual asupra unor minore, care erau chiar fiicele lor.

“Faptele s-au întâmplat în 2009, când cuplul și-a oferit fiicele minore unei persoane pe care o cunoșteau, ca în schimbul unei sume de bani să poată întreține relații intime cu ele. Acesta este motivul pentru care cei doi părinți au fost condamnați, în 2016, pentru abuz sexual asupra minorilor. După sențință, aceștia nu au fost încarcerați, așa că au plecat în Mallorca, acolo unde au trăit ascunși pentru a nu ajunge în închisoare, dar au fost prinși de agenți după mai multe luni de căutări”, se arată în comunicatul poliţiei spaniole, potrivit presei străine.