Moartea pilotului Dan Wheldon, privită la televizor de părinţii săi – VIDEO

Pilotul englez Dan Wheldon a murit duminică, la vârsta de 33 de ani, în urma unui accident în lanţ produs la IndyCar, pe circuitul de la Las Vegas. Durerea familiei sale este cu atât mai mare cu cât în urma sa rămân o soţie şi doi băieţei de 2 ani, respectiv 7 luni, şi părinţii care practic l-au privit murind la televizor.

RomaniaTV.net
19 oct. 2011, 15:35
Moartea pilotului Dan Wheldon, privită la televizor de părinţii săi – VIDEO

Familia lui Dan Wheldon a fost lovită în plin de dispariţia acestuia în urma tragicului accident de pe circuitul de la Las Vegas. Cei 3,6 milioane de dolari de euro pe care îi vor primi sunt doar o mică compensaţie pentru pierderea suferită. Wheldon era căsătorit şi avea doi fii, unul de doi ani, unul de 7 luni, care şi-au pierdut tatăl din cauza celeilalte mari iubiri a lui, după mama lor.

„Dan era născut să fie pilot de curse. A iubit cursele atât de mult şi tocmai ele l-au ucis”, spune sfâşiat de duerere tatăl fostului pilot, Clive Wheldon (59 de ani). Tragedia sa este cu atât mai mare, cu cât a văzut practic cum fiul său moare. Chiar dacă decesul a fost declarat după două ore de la accident, acestea au reprezentat doar eforturi de a-l ţine în viaţă. Rănile suferite în momentul impactului, când bolidul său a izbit parapetul şi apoi când o roată desprinsă l-a lovit direct în cap, au fost mult prea grave. Toate aceste imagini au fost văzute la televizor de Clive Wheldon şi de soţia sa, Sue, care cu siguranţă nu vor uita niciodată cum au privit, practic, în direct, moartea fiului lor. Ei mai au doi băieţi, Austin (26 de ani) şi Ashley (30 de ani).

Iată accidentul în urma căruia Dan Wheldon şi-a pierdut viaţa: