PĂRINŢII au ţinut-o timp de ŞASE ANI într-o cuşcă ca pe un ANIMAL. Motivul ORIBIL care a distrus viaţa tinerei

O tânără de 24 de ani din China a fost ţinută timp de şase ani într-o cuşcă de proprii ei părinţi după ce fata a avut o relaţie cu care cei doi nu au fost de acord.

25 feb. 2015, 18:56

Zhang Qi, din provincia Hubei, a fost încuiată în anul 2009 deoarece părinţii ei nu îl agreau pe iubitul ei de atunci. Mai mult, fata nu a fost de acord să renunţe la el, motiv pentru care cei doi au recurs la acest gest oribil, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi NUMĂRUL 23, VARIANTA ADEVĂRATĂ. Descoperirea ENIGMATICĂ făcută într-o CASĂ PĂRĂSITĂ FOTO

În acelaşi timp, pentru a nu părea suspicioşi în faţa vecinilor, chinezii le-au spus sătenilor că fata suferă de boli mintale, iar privarea de libertate a fost făcută pentru siguranţa ei. Din fericire, ea a fost salvată după ce un localnic care s-a mutat din satul respectiv a făcut publică povestea fetei.

Citeşte şi Ţara în care FEMEILE închiriază iubiţi falşi pentru SUME MODICE. Motivul bizar pentru care aleg soluţia asta

Părinţii ei sunt oameni influenţi şi toată lumea a fost sfătuită să nu intervină. Toată lumea ştie de fată închisă în colibă. Eu m-am mutat şi vin doar în vizită aici, aşa că nu-mi pasă de ameninţările lor. Am pus pozele pe internet după ce autorităţile au refuzat să facă ceva. Indiferent dacă are probleme mentale sau nu, este tratată că un animal. M-am săturat să o văd aşa şi am alertat poliţia„, a declarat bărbatul care a făcut publică tragedia prin care trecea tânăra după ce a postat imaginile pe internet.