Părinţii cer Guvernului hârtie igienică şi săpun în şcoli

Publicat: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019 11:41 // Actualizat: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019 11:41 // Sursa: romaniatv.net

Părinții cer Guvernului să majoreze finanțarea de bază a educației, cu cel puțin 27%. “Nevoile de bază nu sunt încă acoperite nicăieri în țară: de la hârtie igienică și săpun, până la laboratoare”, atrage atenția Federația Asociațiilor de Părinți din preuniversitar. Declarațiile ministrului Ecaterina Andronescu privind renunțarea la fondul clasei și finanțarea Școală după școală “rămân un vis fără niciun suport în realitatea școlii românești”, dacă rămân aceleași condiții de subfinanțare.

Foto: cugetliber.ro

Părinții cer și “justa punere în aplicare a noului Cod Etic al cadrelor didactice atunci când vine vorba despre ‘micile atenții’”, precum și “punerea la dispoziția părinților a unui număr de telefon unde să poată fi semnalate practicile care nu au nicio legătură cu etica și morala educației”.

“Din informațiile actuale, Guvernul pregătește o majorare doar cu 4,25% pentru bunuri și servicii și cu 22% pentru salarii, fapt ce va adânci și mai mult discrepanțele dintre învățământul urban și rural”, atrage atenția Federația Națională a Asociațiilor de Părinți – Învățământ Preuniversitar (FNAP).

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
asociatia parintilor finanţare educaţie Guvern şcoli
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7612
RON
25 May
noapte 12 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H