Părinţii elevului mort la şcoală au aflat de la televizor că băiatul lor a fost împins de un coleg

Părinţii copilului din Filiaşi care a murit după ce a fost împins de un coleg de clasă afirmă că nu au primit nicio informaţie de la cadrele didactice referitoare la incident şi că lor li s-a spus că băiatului i s-a făcut rău, a căzut şi s-a lovit cu capul de un fişet.

RomaniaTV.net
16 mai 2012, 10:42
Părinţii elevului mort la şcoală au aflat de la televizor că băiatul lor a fost împins de un coleg

Ion Popescu, tatăl copilului mort, spune că el se afla la serviciu marţi după-amiază, fiind sunat în jurul orei 16.25 de către profesori, care i-au spus că băiatului i s-a făcut rău şi a fost dus la spital. Bărbatul mai spune că abia miercuri dimineaţă a aflat de la televizor că fiul său ar fi fost împins de către un coleg de clasă, lui spunându-i-se, la spital, că băiatului i s-a făcut rău, a căzut şi s-a lovit cu capul de un fişet.

„Este incredibil ce s-a putut întâmpla la şcoală. Nu ştiu dacă îl pot învinovăţi pe celălat băiat pentru că sunt amândoi copii. Nu ştiu dacă s-au jucat sau s-au bătut. Până acum nu am luat legătura cu părinţii acelui copil„, a mai spus bărbatul, care se află la morgă pentru a ridica trupul neînsufleţit al fiului său.

La rândul său, mama băiatului spune că înainte de incident ea fusese la şcoală pentru a se interesa de situaţia şcolară a copilului, iar la scurt timp a fost anunţată că trebuie să meargă la spital.

Băiatul care l-a împins pe copilul de 14 ani este crescut doar de tatăl său, mama fiind plecată la muncă în străinătate. Tatăl afirmă că fiul său este şocat de ceea ce s-a întâmplat şi spune că totul a pornit din joacă.

A vrut să îl ia de gât, iar copilul s-a smuls, a mai făcut câţiva paşi şi apoi a căzut şi s-a lovit cu capul de dulap. Copilul meu este şocat, voi face tot posibilul pentru a-l duce la un psiholog pentru consiliere„, a spus bărbatul.

Psihologul şcolii, Valentina Dragă, spune că în mod cert copilul va avea nevoie de consiliere psihologică pentru că este şi la o vârstă critică, iar dacă are dezvoltat simţul constiinţei acest eveniment îl va marca.

Psihologul spune că îl va consilia pe băiat să treacă peste acest incident.

Un elev în vârstă de 14 ani de la o şcoală din Filiaşi a murit la spital, marţi seară, după ce s-a bătut în clasă cu un coleg. Potrivit anchetatorilor, incidentul a avut loc marţi după-amiază, în jurul orei 16.00, la şcoala generală din Filiaşi, la sfârşitul orei de religie.