Părinţii lui Ionuţ Anghel ar putea obţine despăgubiri record pentru ţara noastră

Părinţii lui Ionuţ, băiatul ucis de câini, ar putea obţine despăgubiri record. Ei pot câştiga în instanţă chiar terenul pe care copilul lor a fost ucis de câini, adică aproape 5 milioane de euro. Deşi nu a dezvăluit suma pe care o solicită ca daune morale, avocatul soţilor Anghel a mărturisit în exclusivitate pentru România TV că vor fi despăgubiri de care nu s-a mai auzit vreodată în ţara noastră.

RomaniaTV.net
26 mart. 2014, 07:58
Părinţii lui Ionuţ Anghel ar putea obţine despăgubiri record pentru ţara noastră

„O sumă suficientă ca să creem un precedent, pentru că prin astfel de daune morale nu vrem o îmbogăţire (…) daunele morale vor avea scopul de trezire a opiniei publice şi de un precedent care să pună în gardă pe viitorii posesori de câini sau pe ceilalţi prinşi în acest fenomen să se gândească de două ori înainte”, a declarat avocatul familiei Anghel, Virgil Petru Papuc.

Parchetul General a finalizat ancheta în cazul lui Ionuţ Anghel, copilul de patru ani omorât de mai mulţi câni maidanezi în apropierea unui parc din sectorul 2 al Capitalei. Parchetul a dispus trimiterea în judecată a două persoane juridice şi a administratorului firmei care deţinea terenul pe care s-a produs tragedia.