Părinţii premierului Nicolae Ciucă se mândresc cu fiul lor: ”Abia așteptam să mergem la ședințele cu părinții, că așa frumos îl lăuda diriginta pe Nicu…”

Lui Nicu al nostru mereu i-a plăcut să învețe, se vedea clar că o să ajungă departe, spune mândru Gheorghe Ciucă, tatăl premierului Nicolae Ciucă.

05 ian. 2022, 15:55
Părinţii premierului Nicolae Ciucă se mândresc cu fiul lor: ”Abia așteptam să mergem la ședințele cu părinții, că așa frumos îl lăuda diriginta pe Nicu…”

Lucia (74 de ani) și Gheorghe Ciucă (78 de ani) sunt părinții lui Nicolae Ciucă, desemnat șeful Guvernului pe 25 noiembrie 2021. Părinții premierului locuiesc în comuna natală, Plenița (județul Dolj), acolo unde au grijă de o gospodărie plină de animale, foarte bine pusă la punct, scrie Fanatik.ro.

Cu toate că munca la curte pe ocupă mare parte din timp, Lucia și Gheorghe Ciucă sunt zilnic tot cu gândul la copii, pe lângă Nicolae având și o fată, stabilită și măritată la Craiova.

Despre Nicolae Ciucă povestesc că i-a plăcut şcoala şi pentru asta era mereu lăudat de profesori.
„Nicu al nostru a terminat primul la Academie, el a fost chiar în promoția cu numărul 100. Mereu i-a plăcut să învețe, se vedea clar că o să ajungă departe și nu vă zic asta doar pentru că e baiatul nostru”, a declarat Gheorghe Ciucă, tatăl premierului, pentru Fanatik.

Citeşte şi: Prima şedinţă de Guvern din 2022 pe tema pandemiei, în România. Premierul Ciucă anunţă că purtatul măştii afară ar putea fi din nou obligatoriu, peste tot în ţară

”Mi-aduc aminte că abia așteptam să mergem la ședințele cu părinții, că așa frumos îl lăuda diriginta pe Nicu… Profesorii vorbeau mereu frumos despre el, nu mă mai săturam să-i ascult, vă spun sincer”, povesteşte şi mama lui Nicolae Ciucă.

De altfel, ea este cea care a instat ca Nicolae Ciucă să urmeze o carieră militară.

„Eu mi-am dorit enorm ca Nicu să lucreze în armată, n-ați văzut ce bine îi stă în uniformă? Și lui i-a plăcut în armată, vă dați seama, dacă el după clasa a opta a îmbrăcat numai uniforma militară…”, a spus Lucia Ciucă.

Citeşte şi: Premierul Nicolae Ciucă anunţă că Guvernul se pregăteşte de valul 5: „Vaccinul ne protejează de formele grave ale bolii” VIDEO

În ultima vreme, vizitele lui Nicolae Ciucă la casa părintească s-au rărit.

”Acum e prins cu treabă, vă dați seama, vine mai rar pe acasă. Dar vedeți lemnele astea pentru iarnă? El le-a tăiat, cu mâna lui, că îi place să mai pună mâna pe topor și să se mențină în formă”, a dezvăluit mama demnitarului.