Părinţii Simonei Halep, dezamăgiți de mariajul cu Toni Iuruc. Motivul pentru care Stere şi Tania Halep nu au vrut ca fiica lor să devină soţia lui Iuruc

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat la exact un an de când s-au căsătorit civil şi cu două luni înainte de cununia religioasă, respectiv nunta. Vestea i-a luat prin surprindere pe mulţi dintre fanii Simonei şi a alimentat speculaţia că între ea şi Patrick Mouratoglou, cel care i-a devenit antrenor în aprilie 2022, ar fi mai mult decât o relaţie profesională.

12 sept. 2022, 14:16

Părinţii Simonei Halep nu au fost foarte încântaţi de alegerea fiicei lor atunci când aceasta i-a anunţat că are o relaţie cu Toni Iuruc, pe care urmează s-o oficializeze. Aveau motive întemeiate pentru a nu crede în trăinicia acestui mariaj. În rimul rând, trecutul amoros al lui Iuruc, care avea, la acel moment, două divorţuri la activ, aspect care contravine tradițiilor comunității aromâne. În al doilea rând, diferenţa de vârstă între cei doi era de 12 ani. Toate acestea i-au făcut pe părinții Simonei să fie extrem de sceptici în privința acestei relații.

Părinţii Simonei Halep, dezamăgiți de mariajul cu Toni Iuruc

Dar la doar un an de la cununia civilă, cei doi au decis să o apuce pe drumuri separate. Au divorţat la notar şi au fost extrem de rezervaţi în declaraţii. Motivul divorţului nu a fost făcut public, dar surse din anturajul celor doi au dezvăluit că ar fi fost vorba despre faptul că Simona stătea mult timp plecată, cei doi petrecând din ce în ce mai puţin timp împreună.

Divorţul a survenit la scurt timp după ce antrenorul Patrick Mouratoglou a început colaborarea cu Halep. În plus, apropierea dintre cei doi este mai mult decât evidentă, Mouratoglou însoţind-o pe campioana noastră nu doar la meciuri, dar şi la interviuri, asta în ciuda faptului că regulamentul de o exigență nemaiîntâlnită la turneele de tenis, nu îi permite prezența.

Citeste si Simona Halep, supusă unei operaţii după divorţul de Toni Iuruc: „Voi avea nevoie de câteva săptămâni de odihnă…”

Aspecte care alimentează ipoteza că Halep ar fi divorţat în urma apropierii de antrenorul Patrick Mouratoglou

Publicaţia ProSport a inventariat aspectele care alimentează speculaţia că relaţia dintre Simona şi antrenor s-ar extinde şi dincolo de terenul de tenis.

1. Toni Iuruc nu a fost prezent la niciun turneu de când Simona Halep a semnat contractul cu Patrick Mouratoglou adică din 7 aprilie 2022;

2. La Roland Garros, Halep a pierdut în turul 2 în fața unei chinezoaice mediocre. Imediat, Mouratoglou a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care îşi asuma toatî vina eşecului. În același timp, surprinzător, Simona Halep i-a luat apărarea antrenorului;

3. Chiar dacă Simona Halep s-a antrenat în mai multe etape la academia lui Mouratoglou de pe Coasta de Azur, Toni Iuruc nu a fost niciodată cu soţia lui în acele stagii de pregătire;

5. Simona Halep a plecat în Statele Unite la începutul lunii august fără Toni Iuruc: acesta a plecat la New York pentru câteva zile înainte de US Open și numai după ce Simona Halep a abandonat la Cincinnati (la două zile după ce cucerise titlul la Toronto). Sursele ProSport dezvăluie faptul că, la New York, unde Simona și Toni s-au întâlnit înainte ca ea să intre în concurs la US Open, cei doi au avut câteva discuții aprinse.

Citeste si Ion Ţiriac critică neasumarea Simonei Halep în privinţa divorţului: „O persoană publică are datoria să împartă din toate punctele de vedere, nu numai binele, ci şi treburile care nu-i convin”