Părinţii violatori au fost arestaţi. Vezi ce scuze prezintă aceştia pentru fapta lor VIDEO

Şi-a obligat fiica de 13 ani să facă sex cu soţul ei, speriată de ameninţările bărbatului că o va părăsi. Asta este explicaţia şocantă a femeii din Caraş care şi-a filmat fiica de sute de ori întreţinând relaţii sexuale cu tatăl vitreg. Femeia în vârstă de 40 de ani şi soţul ei cu 10 ani mai tânăr au fost arestaţi pentru 29 de zile.

RomaniaTV.net
14 mart. 2012, 06:46
Părinţii violatori au fost arestaţi. Vezi ce scuze prezintă aceştia pentru fapta lor VIDEO

Explicaţiile celor doi sunt şocante. Ei le-au declarat poliţiştilor că au făcut înregistrările pornografice cu fiica lor din plăcere, şi nu pentru că ar fi avut nevoie de bani. Femeia ar fi vrut astfel să condimenteze viaţa sexuală a soţului cu zece ani mai tânăr care ameninţase că divorţează. Aşa că şi-a convins fata să facă sex promiţându-i un telefon mobil de ultimă generaţie.

„La sfârşitul lunii septembrie am mers toţi trei la garsoniera din Aleea Albăstrelelor pentru a face baie. Cu această ocazie am întrebat-o pe minoră dacă doreşte să întreţină raporturi sexuale cu soţul meu, respectiv inculpatul. Aceasta a fost de acord iar eu am asistat la raportul sexual dintre inculpat şi partea vătămată”, a declarat mama fetei.

La rându-i, şi declaraţia tatălui a fost şocantă.

„Arăt că, în prezent, eu practic ceea ce se numeşte swing, adică raport sexual între cupluri cu schimbarea partenerului, dar arăt că am ajuns să practic aşa ceva doar din cauza minorei care nu ne asculta şi astfel ajungeam să mă cert cu soţia mea. Aceste certuri au deteriorat situaţia mea intimă cu soţia şi astfel am ajuns să practicăm swing-ul”, a spus bărbatul.

Fata este acum în grija bunicii şi este consiliată de un psiholog.